Nickelback's Chad Kroeger & Ryan Peake on Get Rollin': Podcast

Nickelback’s Chad Kroeger & Ryan Peake on Get Rollin’: Podcast




Listen via Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts | Amazon Podcasts | Stitcher | Pocket Casts | Radio Public | RSS

Nickelback’s Chad Kroeger and Ryan Peake sit down with Kyle Meredith to talk about Get Rollin’, the Canadian rock band’s 10th album.

Advertisement

Related Video

The bandmates discuss finding their direction and knowing their sound, living through cycles of heavy music, and debating if rock can still be dangerous. The two also have some fun with nostalgia and ’80s pop culture, and try to decide if they would go back in time and what they would do once they got there.

Listen to Nickelback’s Chad Kroeger and Ryan Peake talk Get Rollin’ on the Kyle Meredith With… podcast above or via the YouTube player below. Please make sure to like, review, and subscribe to KMW wherever you get your podcasts, and keep up to date with all our series by following the Consequence Podcast Network.


io io io io io io io io as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as io io io io io io io io io as as as as as as as as io io io io io io io io io io io io io io io as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as io io io io io io io io io as as as as as as as as io io io io io io io io io io io io io io as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as as io io io io io io lisa191 lisa192 lisa193 lisa194 lisa195 lisa196 lisa197 lisa198 lisa199 lisa200 lisa201 lisa202 lisa203 lisa204 lisa205 lisa206 lisa207 lisa208 lisa209 lisa210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gladie 'Don't Know What You're In Until You're Out' Interview Previous post Gladie ‘Don’t Know What You’re In Until You’re Out’ Interview
Soccer Mommy - Photo: Morgan Lieberman/Getty Images Next post Soccer Mommy Shares Video For ‘Feel It All The Time’